Medlemskap 2024

Medlemskap verksamhetsåret 2024MEDLEM


Medlemsavgiften är 250 kr per år och person. Som medlem deltar du i föreningens verksamhet, på sätt som passar dej bäst. På onsdagar har vi så kallade arbetskvällar på museet, vi träffas över en kopp kaffe, våra arbetsgrupper jobbar med olika projekt m.m. Vi har idag 4 arbetsgrupper som du gärna får delta i, kanske har du en egen idé/tanke om en ny arbetsgrupp?

1. ServeringGruppen planerar, gör inköp och serverar på våra arrangemang och guidningar.

2. Radio grp Gamla telefoni anläggningar, kortvågssändare får nytt liv!

3. Motor grpSmå och stora gamla motorer/maskiner väcks till liv.

4. IT grp Ansvarar för vår hemsida, skapar tekniska lösningar för att kunna dokumentera/arkivera historik, i text och bild.


STÖDMEDLEM

Som stödmedlem, stödjer du föreningens ändamål med ditt medlemskap. Du avser inte att vara aktiv i föreningens verksamhet, utan helt enkelt stödja den! Självklart är du välkommen till oss om du kommer på andra tankar.


Betalningsinformation - avsändare

Din medlemsavgift kan betalas på 2 sätt, över bank med nedan talong, eller SWISH. Viktigt att du anger tydlig information över vem som är avsändare, vi har ibland problem att spåra avsändare och kan då inte bekräfta medlemskapet. MEDDELANDE fältet i SWISH är begränsat till 50 tecken, ange enklast namn och mailadress så kan vi enkelt komma i kontakt med dej.


Mailadress till vår kassör: ekonomi@nilssonsmuseum.se