Medlemserbjudande 2020Föreningen har startat upp ett nytt spännande verksamhetsår!

Henrik Nilsson fick kommunens fina kulturpris 2016, det får väl anses vara förra årets absoluta höjdpunkt, och föreningen var självklart på plats vid utmärkelsen för att delta i firandet samt och visa vår uppskattning med en liten specialdesignad present!Verksamhetsåret 2017.

Vi kommer att fortsätta vår inslagna väg i syfte att stödja museets verksamhet.

I skrivande stund har vi börjat bygga upp IT stödet. Med hjälp av en medlem som bor i London och som är mycket IT intresserad, har vi stöd för att uppdatera hemsidan, ett center för inskanning av arkiv material (bild och text) står klar att använda, och med hjälp av denna utrustning kan vi nu dokumentara och arkivera för framtiden! En molntjänst gör arbetet enkelt för oss.

5 arbetsgrupper har formaliserats, jätteroligt! Och samtliga grupper leds av personer med stort intresse för ämnet, och grupperna är öppna för våra medlemmar.


•Vi fortsätter med våra öppna arbetskvällar på onsdagar 16:30 – 19:00 på museet, välkommen


•Vi har idag 3 inplanerade arrangemang, samt redan många inbokade guidade turer på museet.


•Styrelsen avsätter inom kort tid till en halvdagskonferens för att jobba med vår förenings målsättning.


Medlemskapet i vår förening är viktigt! Vi som alla andra föreningar behöver medlemar – aktiva eller stöd, alla är lika viktiga! Läs mera på Medlemskap 2018.


Vi hoppas att du finner föreningens ändamål viktigt -att bevara och tillsammans med Henrik utveckla museet, och vi hoppas du tecknar nytt medlemskap att gälla verksamhetsåret 2018.


Betal och medlems information


Tack för ditt stöd!

STYRELSEN

Ordf Magnus T Carlsson och Henrik Nilsson

ordf@nilssonsmuseum.se